Com Hem släpper Netflix för TiVo

LifestylePopcornFrån och med idag kan alla ComHems kunder med en TiVo-box se Netflix direkt i sin egen TV via boxen.Com Hem är den första operatören i Sverige att erbjuda Netflix via Digital-TV.

Genom Netflix-appen i TiVo kan Com Hems kunder nu se hela säsonger av kritikerrosade serier som Hemlock Grove, Arrested Development, Orange is the New Black och Breaking Bad. När succé-serien House of Cards andra säsong har premiär den 14 februari, kan alla TiVo-kunder njuta av det prisbelönta drama direkt genom sin TiVo-box.

Sökfunktionen i TiVo och Netflix är integrerade. Om du söker på en titel, skådespelare, regissör eller vad som helst inkluderas även sökresultat från Netflix.

– Den nya Netflix-appen i TiVo kompletterar och stärker vårt tv-erbjudande ytterligare. Vi vill att våra kunder ska ha möjlighet att nå vilket innehåll de vill från en och samma plats. I TiVo kan du söka och browsa igenom innehåll från alla våra kanaler och play-tjänster, vår filmbutik och nu även från Netflix. Du ska på ett enkelt sätt kunna hitta vad du än känner för att titta på för stunden i TiVo, säger Asanga Gunatillaka, Produktdirektör på Com Hem.

För att använda Netflix i TiVo, logga in med ditt befintliga Netflix-abonnemang eller registrera ett nytt genom boxen.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Com Hem och att vi nu kan leverera allt vad Netflix har att erbjuda till alla TiVo-hem i Sverige, säger Joris Evers, Global kommunikationsdirektör på Netflix.

Netflix finns under “appar” i TiVo och kostar 79 kronor per månad. Vid lanseringen den 20 januari
erbjuder Com Hem och Netflix tre fria månader som en kampanj. Mer info finns här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s